google-site-verification: google3956985213adcb86.html KENDİ PEYNİRİNİ KENDİSİ YAPMAK İSTEYENLER | BİLGİGÜVERCİNİ

KENDİ PEYNİRİNİ KENDİSİ YAPMAK İSTEYENLER


Marketlerden hiç düşünmeden satın alınan ürünlere pek çok katkı maddesi ve koruyucu eklendiğini artık hepimiz biliyoruz. Sağlıklı, lezzetli ve besleyici bir gıda olan peyniri evde yapmak ise aslında oldukça kolay;
  • Peynirlerinizi Damak Tadınıza Göre Çeşitlendirin
  • Hazırladığınız peynirlerin lezzetini artırmak için çörekotu, kekik, dereotu gibi baharatlar ekleyip değişik tatlar elde edebilirsiniz.
  • Suyunu Çöpe Atmayın
  • Peynirinizi süzdükten sonra elinizde kalan peyniraltı suyunu oldukça faydalı olduğundan saklamanızı tavsiye ederiz. Peyniraltı suyunu çorbalarınızda, yemeklerinizde veya hamur işlerinizde kullanabilirsiniz.
  • Sirkeden Faydalanın
  • Özellikle evde sirke yapımıyla uğraşıyorsanız, lor yapımı için limon ölçüsünü yarıya düşürüp yerine ev yapımı sirke ekleyebilir, farklı bir lezzet elde edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...