- Etinizi ince ince kesmek içim biraz dondurucuya koyabilirsiniz. Bu daha kolay kesmenize yardımcı olacaktır.
- Sarımsak soymaya zahmet etmeyin, kök ucunu kesin ve bıçağın düz tarafıyla ezin.
- Zencefili bir kaşıkla soyabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken zencefilin içine kaşığı sokmak ve çevirerek etli bölümünü kabuğundan ayırmak.
- Peynir veya kek gibi yumuşak şeyleri kesmek için kokulu olmayan diş ipi kullanın.
- Tereyağını dondurucuda saklayın ve daha sonra pişirme ve hamur işleri için rendeleyin. Una daha kolay karışır ve daha çabuk erir.
- Eğer suya bir miktar carbonat ilave ederseniz yumurtanız kolay bir şekilde soyulur.
- Narenciye, domates, peynir ve çikolata oda sıcaklığında en iyi tada sahiptir.
- Yiyecek kokularını elinizden çıkarmak için, tuzla yıkamak veya ellerinizi paslanmaz çelik musluğa sürtmek fayda sağlayacaktır.
- Daha hızlı çürümelerini önlemek için muzlarınızı diğer meyvelerden ayırın.
MUTFAKTA YARDIMCI OLABİLECEK ÖNERİLER
Etiketler:
Pratik Bilgiler
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
0 yorum:
Yorum Gönder