google-site-verification: google3956985213adcb86.html MUTFAKTA YARDIMCI OLABİLECEK ÖNERİLER | BİLGİGÜVERCİNİ

MUTFAKTA YARDIMCI OLABİLECEK ÖNERİLER

  • Etinizi ince ince kesmek içim biraz dondurucuya koyabilirsiniz. Bu daha kolay kesmenize yardımcı olacaktır.
  • Sarımsak soymaya zahmet etmeyin, kök ucunu kesin ve bıçağın düz tarafıyla ezin.
  • Zencefili bir kaşıkla soyabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken zencefilin içine kaşığı sokmak ve çevirerek etli bölümünü kabuğundan ayırmak. 
  • Peynir veya kek gibi yumuşak şeyleri kesmek için kokulu olmayan diş ipi kullanın.
  • Tereyağını dondurucuda saklayın ve daha sonra pişirme ve hamur işleri için rendeleyin. Una daha kolay karışır ve daha çabuk erir.
  • Eğer suya bir miktar carbonat ilave ederseniz yumurtanız kolay bir şekilde soyulur. 
  • Narenciye, domates, peynir ve çikolata oda sıcaklığında en iyi tada sahiptir.
  • Yiyecek kokularını elinizden çıkarmak için, tuzla yıkamak veya ellerinizi paslanmaz çelik musluğa sürtmek fayda sağlayacaktır.
  • Daha hızlı çürümelerini önlemek için muzlarınızı diğer meyvelerden ayırın. 

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...