google-site-verification: google3956985213adcb86.html EV DEKORASYONU İÇİN ÖNERİLER | BİLGİGÜVERCİNİ

EV DEKORASYONU İÇİN ÖNERİLER

Bahçede kullanacağınız oturma grubu doğal tonlarda ve ahşap ağırlıklı mobilyalardan oluşuyorsa, bahçeyi renkli aksesuarlarla canlandırabilirsiniz. Örneğin parlak renkli ve bol desenli yastıklar, çiçekler için renkli saksı veya vazolar, renkli mumlar, fenerler, desenli şemsiyelerle bahçeye hareket katabilirsiniz.

Yemek odalarında koyu tonlarda ahşap ve krem veya beyaz kapaklar dingin ve gözü fazla yormayan bir hava verir. Mobilyalar koyu tonlarda ise duvarlara şampanya köpüğü veya beyaz boya kullanarak ferahlık katabilirsiniz. Aksesuarlarda metal objeler kullanabilirsiniz.

Mutfaklardaki dolaplarınızı lake kapaklar yaptırarak, mekana ışık katabilirsiniz. Mutfak dolaplarınızın çekmeceli kısımlarının bazılarında şeffaf camlar kullanabilirsiniz. Mutfağınızdaki bulaşık makinası veya çamaşır makinasının mutfağınıza daha uyumlu olabilmesi için mutfak kapaklarınızla aynı kapaklarla kaplatabilirsiniz. Mutfak dolaplarının kulplarını parlak kromdan seçerseniz, mutfağınız daha şık olacaktır. Eğer mutfak zeminine küçük bir kilim veya halı kullanacaksanız, bunun büyük desenli ve renkli olmasına dikkat ediniz. Böylece mutfağınıza hareket katarsınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...