google-site-verification: google3956985213adcb86.html BAYRAMDA KISA SÜRELİ TATİL ROTALARI | BİLGİGÜVERCİNİ

BAYRAMDA KISA SÜRELİ TATİL ROTALARI

Gazipaşa-Erdemli
Antalya’nın Gazipaşa ve İçel’in Erdemli ilçeleri arasındaki rota, sizi Akdeniz’in az bilinen koylarına götürecek. Bu rotada tarih ve deniz iç içe.
Cide-Amasra
Yemyeşil ormanlar arasında yapacağınız bu yolculukta, Karadeniz’in soğuk suları, Cide’nin yemyeşil ormanları, Bartın’ın tarih kokan evleri ve Amasra’nın enfes balıkları ile tanışacaksınız.
Manzaralı Yol
Istanbul’dan başlayıp, Kastro sahili, İğneada, Demirköy’e kadar uzanan Istırancalar’ı aşıp, Karadeniz’e ulaşan bu rota fotoğraf çekmeniz için gerekli manzaraları size sunuyor.
Denizden Vazgeçmem Diyenlere
Bafra Gölü sizi bekliyor. Kalıntılarla süslü adaları gezmek, yeşil zeytin ağaçlarının altında dinlenmek, Beşparmak Dağları’nı seyretmek insana huzur veriyor.
Macera İçin
Hemşin Yaylası’ndan daha yukarı çıkıp, Kaçkarlar’ın eteklerinde kamp kurabilirsiniz. Yaz aylarının bu sıcaklarında serin bir yer ararsanız Van Gölü’ne bakan Nemrut Gölü kraterindeki göllerin arasında kuracağınız kamp sizin için bir alternatif olabilir.
Tekne Severler İçin
Datça Kabak Koyu’ndan başlayıp, Yediburunlar’ı geçtikten sonra, Patara’da biten yolculuk veya Göcek ve Marmaris koylarında Mavi Tur’a katılmak tercihler arasında.


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...