google-site-verification: google3956985213adcb86.html KÖPEĞİNİZLE ULAŞIMDAYKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER | BİLGİGÜVERCİNİ

KÖPEĞİNİZLE ULAŞIMDAYKEN DİKKAT EDİLMESİ GEREKENLER

Yolda iken köpeğinizin rahatça görülmesini sağlamak için fosforlu bir tasma veya yelek kullanın. Toplu taşıma araçlarında köpeğinizi kafesin içinde taşıyın. Köpeğinizin ve sizin rahatınız için onu çok kalabalık ortamlara sokmayın.

Yanınızda yolculuk sırasında mutlaka birkaç tane plastik torbayı tuvaletini temizlemek için taşıyın. Genelde köpekler 6-7 saatten fazla yalnız kalmamalıdırlar. Uzun süre yalnız kalacaksa, ona eşlik etmesi için ya bir yakınınıza ricada bulunun veya profesyonel birini tutun.

KÖPEĞİNİZLE TATİLDE
Günümüzde tatile çıkarken, köpeğinizi de yanına götürebileceğiniz birçok otel ve pansiyon mevcut. Fakat evcil hayvanları kabul etmeyen bir otele gidiyorsanız, köpeğinizi yanına alabilecek bir yakınınıza emanet edebileceğiniz gibi sayıları gün geçtikçe artan köpek pansiyonlarına da bırakabilirsiniz.

Size tavsiyemiz; eğer bir köpek pansiyonuna bırakmayı düşünüyorsanız önceden gidip pansiyonu görmenizde fayda var. Bakım evi yeterli sağlık ve bakım koşullarına sahip mi araştırın. Yeterince temiz ve havadar mı? Ne tür mama kullanılıyor? Kendi mamanızı götürüp bırakabilir misiniz? Daima kaplarda taze su bulunuyor mu? Özel diyet lazımsa bunu uygulayabiliyorlar mı? Hayvanlar her gün dışarıya gezmeye çıkartılıyor mu? Personelde size ve köpeğinize ait bilgiler bulunduruluyor mu?

Köpeğinizi pansiyona bırakıyorsanız, gittiğiniz yerin adresini ve telefon numarasınız bırakmayı unutmayın. Ayrıca köpeğinizin özel bir alışkanlığı veya alerjisi varsa bunları mutlaka personele bildirin.


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...