YEDİĞİNİZ KARBONHİDRATLAR ŞİŞMANLATMASIN


Tatlılar, unlu, şekerli atıştırmalar; insüline tepki vermeyen ve insülinin sinyallerine direnen hücrelere sahip olanlarda karaciğer yağlanmasına, faydalı kolesterolün azalıp trigliseritin artmasına ve göbek karın yağlanmasına yol açıyor. Bu besinleri fazla miktarda yemek kiloları olumsuz yönde etkiliyor. Böyle bir bedensel mirasa sahip olanların glisemik yükü düşük olan meyveleri (elma, erik, armut, kivi, portakal), sebzeler ve işlenmemiş doğal besinleri tüketmeleri tavsiye ediliyor.

Bu kişilerin pizza, pasta, patates cipsi, mısır cipsi, patlamış mısır, hamur işleri, börek, çörek, beyaz ekmek, krakerler, patates kızartmaları, meyve aromalı içeceklerden uzak kalmaları tavsiye ediliyor.


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...