google-site-verification: google3956985213adcb86.html ALET KUTUSUNDA OLMASI GEREKENLER | BİLGİGÜVERCİNİ

ALET KUTUSUNDA OLMASI GEREKENLER

Su boruları , küvet, duş tadilat işleri sırasında el altında bulunması gereken aletler şunlardır;
Vidalama işleri için değişik çaplarda düz, yıldız ve ayrıca lokma (içten altıgen vidalar için) tornavida uçları.
Pense takımı. Kromajlı parçalar için koruyucu çeneli bir armatür pensesi, düz pense, pratik boru anahtarı ve büyükçe bir boru anahtarı.
Bakır boruları kendiniz döşemek isterseniz küçük bir lehim donanımına sahip olmalısınız. Bakır ile yumuşak lehim için tek kullanımlık kartuş (ayrıca lehim teli ve temiz su tesisat işleri için lehim temizleyici) kullanan ekonomik bir gaz ocağı yeterlidir. Bağlantı parçalarının ve birleştirmek istediğiniz boru uçlarının temizlenmesi ve çapaklarının alınması için eğeler, tel fırçalar ve çelik yün gerekli olacaktır.
Bazı parçaları bağlarken bir mengeneye ihtiyacınız olacaktır.
Değişik boylarda çekiç ve keski , darbe ve kırma işlerine, örneğin borular için duvarlar arasında geçiş
delikleri açma, boruları duvara gömme veya armatür bağlantısı için aynalara daha fazla yer açma işleri için gerekecektir.
Ölçüm işlemleri için bir metre çubuğuna, bir su terazisine, bir gönyeye (mümkünse metal) ihtiyaç vardır. İnce lamasıyla demir testeresi ise, bakır boruları bölmekte, ama ısıya dayanıklı plastikten pis su borularını kesip biçmekte kullanılacaktır.

Darbeli matkap motoru ya da beton kırıcı matkap ve bunlar için taş matkap uçları ( lavabo montajı için 14 mm’ye kadar) ise dübel işleri için gerekecektir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...