Tahta Kaşıkların
Temizlenmesi

Şarabın Kalitesi
Aldığınız şarabın
iyi kalitede olup olmadığını anlamak için, bir bardak alıp,
içine biraz şarap koyup çalkalayın. Oluşan köpük hemen yok
oluyorsa, şarabınız kaliteli demektir.
Portakal Soyarken
Portakal soyarken beyaz
posalarını ayırmak güçtür. Portakal dilimlerinin kabuklarından
3-4 dakika sıcak suyun altında veya sıcak fırında tutarsanız
kolaylıkla soyulduklarını göreceksiniz.
Portakal Ve Limon
Kabukları
Meyvelerin kabuklarını
yıkadıktan sonra soyun. Kağıt havluyla kuruttuktan sonra fırına
atarak iyice kuruyuncaya kadar pişirin. Çıkardıktan sonra mutfak
robotunda un gibi öğütüp bir kavanoza koyun. Kek, kurabiye ve
pastalarda kullanın.
0 yorum:
Yorum Gönder