google-site-verification: google3956985213adcb86.html MUTFAĞIMIZDAKİ DETOKS GÖREVİ GÖREN YİYECEKLER | BİLGİGÜVERCİNİ

MUTFAĞIMIZDAKİ DETOKS GÖREVİ GÖREN YİYECEKLER

Sarımsak
Kalbi güçlendirdiği gibi, karaciğer enzimlerini destekler ve vücudumuzdan atıkların atılmasına yardımcı olur.
Yeşil çay
Çok zengin antioksidandır. Karaciğer etkilerini hızlandıran katesin adlı maddeyi içerir.
Dereotu
İdrar söktürücü etkisi vardır. Mineraller açısından da oldukça zengindir.
Limon
İçindeki C vitamini suda çözünür. Toksinlerin vücuttan kolayca atılmasını sağlar.
Susam
Karaciğer hücrelerini kimyasal maddelerin ve alkolün zararlarından korur.
Lahana
Karaciğeriniz iki çeşit detoksa yarayan enzim üretir. Bu sebze her ikisini tetikleyen bir özelliğe sahiptir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...