GÖBEĞİMİZİ ERİTMEYE YARDIMCI İÇECEKLER

Araştırmalar aşağıda açıkladığımız içeçekleri kulananların daha yüksek hızda kilo kaybettiğini ortaya koymuştur.

  • Yeşilçay
    Aslında hepimizin bildiği bir içecektir. Metabolizmayı hızlandırır ve kalori harcatarak vücutta bulunan yağların yakımını sağlar. Her gün kullanılırsa gün içinde fazladan 70 kalori kaybettirir. Bu durum da uzun zamanda geçerli bir kilo kaybı sağlar.
  • Süt
    Hayatımız içinde sürekli kullandığımız içeceğimiz süt. Bölgesel yağ yakımı konusunda etkili olduğu ortaya çıkmıştır. Aynı zamanda kuvvetli bir metabolizma hızlandırıcıdır. Kalsiyum yönünden zengindir. Karnımızın çevresinde biriken yağ hücrelerini yok ederek göbeğin erimesine yardımcı olur. Yapılması gerken günde 2 bardak yağsız süt içmek. Ama dikkat edilmesi gerken sütü yağsız ve şekersiz içmek.
  • Soya Sütü
    Kuvvetli protein kaynağıdır. Güçlü kaslara ve daha fazla kasa sahip olmada destek verir. Göbek bölgesindeki yağlanmayı azalttığını görülmüştür.
  • Soğuk Su
    Daha fazla kaloriden kurtulmak için buz gibi soğuk su içilebilir. Su tüketmek göbek erimesinde en kuvvetli yöntemdir. Kalorisi yoktur. Doygunluk hissi verir. vücudun kendini ısıtırken enerji sarf etmesini sağlar. Yani kalori harcatır. Dikkat edilmesi gereken aç karnına içebilmek.
  • Elma Sirkesi
    Vücudun her bölgesinde depolanan yağların yakımını sağlar. Özellikle göbek yağı eritmede etkilidir. Midenizde sorun yoksa sabahları bir bardak ılık sıcak suya 1 tatlı kaşığı elma sirkesi ve 1 çay kaşığı bal ekleyerek içebilirsiniz. Karaciğer detoksuna yardımcı olarak yağ yakımında önemli rol oynar.


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...