google-site-verification: google3956985213adcb86.html SAĞLIMIZA İYİ GELEN ÇAYLAR | BİLGİGÜVERCİNİ

SAĞLIMIZA İYİ GELEN ÇAYLAR

Zencefil
Ağrı kesici niyetine kullanabileceğiniz zencefil çayı, bir ağrı kesicinin işe yaraması için geçen zamanla neredeyse aynı zamanla neredeyse aynı sürede enflamasyonu azaltır. Baş ağrınız sırasında zencefil çayı içerseniz ağrınızın devam etmesini önlemeye yardımcı olacaktır.
Beyaz Çay
Gençlik iksiri de diyebiliriz. Bu çay diğer çaylara oranla daha az işlenmiştir. Beyaz çayda yeni yağ hücrelerinin oluşmasını engelleyen ve kırışıklık gibi yaşlanma belirtilerine karşı savaşan EGCC antioksidan bulunur.
Yeşil Çay
Sağlınızı korumada birçok özelliğe sahiptir. Yeşil çay kansere karşı da kişiyi korur. Yapılan çalışmalar yeşil çay tüketmenin demans (bunama) hastalığı başlangıcını önlemeye veya ilerlemesini yavaşlatmaya yardımcı olduğunu gösteriyor.
Isırgan Otu Çayı
Bu çay burun akıntısı, hapşırma, göz kaşıntısı gibi rahatsız edici alerji semptomlarının rahatlamasına yardımcı olur. 15-20 dakika demleyin. İçine limon katarak tatlandırabilirsiniz.
Nane Çayı

Bu lezzetli çay kabızlığınıza iyi gelir. Nane çayı sindirim kanalınızdaki hareketliliği artırmaya yardımcı olarak rahatlamanızı sağlayacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...