YAŞLILIĞI DURDURAN GIDALAR


Kahvaltılık Tahıl
Yulaf, kara buğday gevreği, buğday veya pirinç gevreği
Süt Ürünleri
Soya sütü, az yağlı süt, gravyer ve permesan peynirleri, yoğurt
Ekmek Çeşitleri
Kara ekmek, tahıllı ekmek, arpa, yulaf ve çavdar ekmeği
Sebze, Baklagilleri
Brokoli, lahana, havuç, ıspanak, bal kabağı, domates, tere, bezelye, nohut, mercimek, semizotu, mısır, avokado, pırasa, soya
Tahıllar
Bulgur, esmer pirinç, basmati pirinci
Balık ve Kabuklu Deniz Ürünleri
Somon, alabalık, barbunya, istiridye, karides, uskumru, kalkan, palamut
Meyve ve Tatlılar
Kayısı, muz, kiraz, elma, çilek, pembe greyfurt, mango, kavun, karpuz, üzüm, dut, kuru meyve, ceviz, badem, fındık
Alkolsüz İçecekler
Çorbalar, çay ve yeşil çay
Yağlar
Zeytinyağı

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...