SEVGİLİLER GÜNÜNDE BURÇLARA GÖRE HEDİYE SEÇİMİ- 1


KOÇ BURCU ve HEDİYE
Koç Kadını: Koç kadınına bir güzellik salonundan makyaj veya yüz bakımı yaptırması için hediye çeki verebilirsiniz. Koç kadını heyecanlıdır. Ona bir koşu bandı veya jimnastik aletleri alabilirsiniz. Heyecan dolu bir film veya belgesel dvd hediye edebilirsiniz. Koç kadını ilgi çekmeyi sever. Ona kalabalık bir sürpriz parti düzenleyebilirsiniz. Mücevherleri sever. Koç burcu kadınının taşı elmastır. Ona elmas taşlı ufak bir küpe veya yüzük verirseniz bu çok hoşuna gidecektir. Aynı şekilde ipek çamaşırları da çok beğenir.

Koç Erkeği: Koç ateş burcudur. Bu nedenle koç erkeğine vereceğiniz bir çakı, bıçak veya mangal seti onun hoşuna gidecektir. Rekabetli sporlardan hoşlandığı için maç bileti hediye edebilirsiniz. Bilgisayar oyunlarını çok sever. Gösterişli bir bot da alabilirsiniz. Koç insanı iş peşinde koşmaktan yorulmaz. Bir evrak çantası onu memnun edebilecek hediyeler arasındadır.

BOĞA BURCU ve HEDİYE
Boğa Kadını: Bu borçtaki kadınlar güzel kokmaktan çok zevk aldıkları ona sevdiği bir parfümü veya güzel kokulu bir kremi hediye edebilirsiniz. Çiçekler içinden leylak ve menekşe favorisidir. Kıyafet olarak beyaz renkte kaliteli bir pamuklu gecelik hediye edebilirsiniz. Siyah kadife bir etek veya elbise, şık bir çanta seçebilirsiniz. Tenine batmayan yumuşak dokulu kaşmir veya angoradan yapılmış eldivenleri ve atkıları da çok sever. Mücevher olarak inci ve zümrütten hoşlanır.

Boğa Erkeği: Boğa erkekleri genelde klasik müzik, caz veya rock müzik severler. Bu müziklerle ilgili bir konser bileti onun için ilgi çekici olabilir. Kaliteli bir restoranda yenecek olan bir yemek de onu memnun edecektir. Boğa erkeği rahatına düşkündür. Ona rahatlıkla sauna veya masaj salonu için bir günlük hediye çeki verebilirsiniz. Boğa burcu kaliteye önem verir. Ona kaliteli bir şemsiye hediye edebileceğiniz gibi, kaliteli bir kırmızı şarap da verebilirsiniz.

İKİZLER BURCU ve HEDİYE
İkizler Kadını: İkizler burcu genel olarak iletişime önem veren bir burçtur. Bu nedenle ona bir cep telefonu hediye edebilirsiniz. İkizler kadını kendi görüntüsüne önem verir ve kendi üzerinde değişik şeyleri taşımayı sever. Ona örneğin gümüş tokalı ince bir kemer, şık küçük bir deri çanta verebilirsiniz. Seyahat etmeyi severler. Haftasonu gidebileceği ufak bir tatil rezarvasyonu onu mutlu eder. İkizler kadını yazmayı sevdiği için şık bir kalem, notlarını veya hatıralarını yazacağını şık kapaklı ve anahtarlı bir defter hediye edebilirsiniz. Müzikten çok hoşlanır. Taşlı bir kulaklık veya CD çalar da hediye edebilirsiniz.

İkizler Erkeği: İkizler kadını gibi ikizler erkeği de seyahat etmeyi sever. Deri bir bavul onun ihtiyacını karşılar. İşe yarayan minik aksesuarlara bayılır. Örneğin arabası için alınan bir çay bardağı kupası veya şarj aleti. Notlarını kaydetmek için mini bir ses kayıt cihazı hediye edebilirsiniz. Okumayı çok sevdiği için yeni çıkan bir kitap onu sevindirir. Yeni şeyler öğrenmek onun ilgi alanları arasındadır. Onu bir dil kursuna veya fotoğrafçılık kursuna yazdırabilirsiniz.

YENGEÇ BURCU ve HEDİYE
Yengeç Kadını: Bu burcun taşı inci ve gümüştür. Ona doğal inci bir kolye veya gümüş bir bileklik hediye edebilirsiniz. Yengeç burcu romantiktir. Şiir kitaplarını sever. Eğer şiir yazma yeteneğiniz var ise ona yazdığınız şiiri senelerce saklayacaktır. Beyaz ve gümüş renkleri sever. Ona alacağınız giysiler dantellerle süslü ise çok hoşuna gidecektir. Hediye edeceğiniz çiçekler beyaz gül, gardenya veya beyaz çiçekleri olan saksı bitkileri olabilir. Yengeç burcu kadını evine çok bağlıdır. Günlerce evden çıkmasa bunu problem yapmaz. Bu nedenle ona eviyle ilgili bir eşya örneğin mutfak için bir kahve makinası veya kaliteli bir nevresim takımı veya masa örtüleri alabilirsiniz. Yengeç kadını duygusaldır. Ona gümüş veya cam vazolar veya süs tabakları hediye edebilirsiniz.

Yengeç Erkeği: Birçok yengeç erkeği yemek pişirmekten hoşlanır. Ona bir yemek kitabı hediye edebilirsiniz. Yabancı ülke mutfaklarını öğrenebileceği bir yemek kursunu hediye olarak verebilirsiniz. Yengeç erkeği de duygusaldır. Gümüş çerçeve içinde kendi resminizi vermeniz onun hoşuna gidecektir. Gümüş yengeç burcunun metalidir. Gümüş bir anahtarlık, gümüş bir çakma, gümüş bir kalem gibi gümüş aksesuarları sevecektir. Onunla çıkacağınız bir kır gezisi ve yanında evde yapılmış sandviç, kek gibi şeylerle onu mutlu edebilirsiniz.

ASLAN BURCU ve HEDİYE
Aslan Kadını: Her şeyin kalitelisini ister. Kırmızı güllere bayılır. Marka bir gözlük hediye edebilirsiniz. İpek ve saten iç çamaşırlar, siyah kadife bir gece elbise tam ona göredir. Şık bir ipek eşarp, pırlanta bir yüzük veya küpe, pahalı bir parfüm seti tam ona göredir. Mücevher olarak favori taşı yakuttur. Şık bir ambalaj içinde çikolatalar, pahalı peynirler, çay ve reçelden oluşan sepetleri de ona gönderebilirsiniz.

Aslan Erkeği: Aslan burcu lüksü sever. Ona en iyi restoranda bir yer ayırarak sürpriz yapabilirsiniz. Bir şişe Fransız şampanyası ve çileklerle gecenin tadını birlikte çıkarabilirsiniz. Ona Istanbul üzerinde bir helikopter turu hediye edebilirsiniz. Altın bir çakma alabilirsiniz. Baş harflerini yazdıracağınız gümüş kol düğmelerine bayılacaktır. Aynı şekilde bir müzikal veya tiyatro oyunu için ön sıradan bilet alabilirsiniz. Bunun yanında bilgisayar oyunlarından oluşan bir CD setine veya arabası için yeni bir müzik sistemine hayır demeyecektir.

BAŞAK BURCU ve HEDİYE
Başak Kadını: Başak iletişimci bir burç olduğu için sanal ortamları sever. Senelik internet abanoleği veya yeni bir bilgisayar ona göredir. İş hayatına önem verdiği için çalışma masasında kullanacağı bir aksesuar ona vereceğiniz başka bir hediye olabilir. Klasik deri bir dosya veya ajanda da hoşuna gider. Başak burcu kadını ellerini kullanacağı hobileri sever. Ona seramik, heykel veya takı kursu hediye edebilirsiniz. Başak burcunun taşı yeşimdir. Yeşim taşından bir kolye hediye edebilirsiniz. İpek bir eşarp, yumuşak dokulu bir bluz, kaşmir bir şal alabilirsiniz. Lacivert bir ceket onun işine yarayacaktır. Başak kadını her zaman bakımlı görünmek ister. Ona bir güzellik merkezinde spa, masaj ve bakım paketi hediye edebilirsiniz.

Başak Erkeği: Başak insanı sürekli haberleşir. Bunun için diz üstü bilgisayar onun bu özelliğine uygun bir hediye olacaktır. Okumaya seven başak erkeğine masa üstü lamba alabileceğiniz gibi, kitaba tutturabileceği ufak lambalar da onun hoşuna gider. Formda kalmaya özen gösterir. Bunun için ona spor klubünde üyelik hediye edebilirsiniz. Tamirata meraklı olan başak erkekleri için el matkabı, cila makinası veya tornavida seti gibi tamirat malzemeleri hediye edebilirsiniz. Okumayı seven başak erkeğine kitap en iyi hediye olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...