SEVGİLİLER GÜNÜNDE BURÇLARA GÖRE HEDİYE SEÇİMİ- 2


TERAZİ BURCU ve HEDİYE
Terazi Kadını: Sosyal yaşamda hareketli olan terazi burcu kadınına verilecek olan hediye seçenekleri oldukça fazladır. Küçük ama şık bir gece çantası, ipek bir şal veya topuklu bir gece ayakkabısı bunlar arasındadır. Bu burcun kadınları takılara da oldukça meraklıdır. Opal bir yüzük veya safir bir kolye alabilirsiniz. Terazi kadını cazibelidir. Güzel bir parfüm veya şampanya rengi bir gecelik de seçenekler arasındadır. Terazi burcunun metali bakırdır. Bakırdan ev aksesuarları da hoşuna gidecektir. Çiçekleri özellikle gülleri çok sever. Kristal vazolara bunun için hayır demeyecektir.

Terazi Erkeği: Müzik dinlemeyi severler. Enstrumental müzik CD’leri veya CD çalar alabilirsiniz. Arabasına veya evine bir müzik sistemi hediye olarak verilebilir. Birlikte bir eğlence klubüne gitmek için yer ayırtabilirsiniz. Bu burcun kadını gibi erkeği de cazibesine önem verir. Onu çekici kılacak bir parfüme hayır demez. Sosyal hayatı oldukça doludur. Onu organize edebilmek için hediye vereceğiniz elektronik takvimler, akıllı telefonlar çok işine yarayacaktır.

AKREP BURCU ve HEDİYE
Akrep Kadını: Eğer ona bir giysi alacaksanız unutmayın ki akrep kadını klasik giysi tarzından hoşlanır. Fazla abartılı giysileri tercih etmez. Her yere giyebileceği siyah bir elbise, sonsuza dek kullanabileceği kaliteli deri bir çanta veya şık bir cüzdan hediye edebilirsiniz. Akrep kadını tam anlamıyla bir dişidir. Seksi, dantelli bir iç çamaşırı alabilirsiniz. Parfüm alacaksanız kaliteli bir parfüm seçmelisiniz. Bunun dışında çantasında taşıyabileceği minik aksesuarları sever. Ufak bir el feneri, gümüş çerçeveli bir ayna olabilir.

Akrep Erkeği: Araba ve evi için değişik aksesuarlar alabilirsiniz. Arabası için CD çalar alabilirsiniz. Deri bir ceket, cüzdan, evrak çantası veya kemer hediye edebilirsiniz. Akrep burcunun bir özelliği de uzun süre kullanabileceği eşyaları sevmesidir. Klasik şeyleri tercih eder. Evinde zaman geçirmekten hoşlanan bu burcun erkeklerine casus veya cinayet tarzında kitaplar, filmler hediye edebilirsiniz.

YAY BURCU VE HEDİYE
Yay Kadını: Yay kadını hareketli ve atletik bir yapıya sahiptir. Yeni sporları denemeyi sever. Ona farklı spor dallarını deneyebileceği bir sporda ders alması için üyelik hediye edebilrisiniz. Örn. karete, judo, golf gibi. Ona yemek kursu veya dil kursu gibi konularda da üyelik hediye edebilirsiniz. Rahatlık yay burcu kadını için ön plandadır. Bu nedenle giysi hediye ederken rahat şeyler seçmelisiniz. Spor bir saat, bir çift treaking ayakkabısı onu mutlu etmeye yeter. Bu burcun uğurlu taşı firuzedir. Aksesuar olarak firuze taşlı bir takı alabilirsiniz. Hayvanları çok sevdiği için bir ev hayvanı da alabilirsiniz.

Yay Erkeği: Yay erkekleri sık seyahat etmeyi severler. Bir bavul seti hediye edebileceğiniz için, hareketli yaşam tarzından dolayı spor bir saat de hediye edebilirsiniz. Spora meraklı olduğu için futbol veya basketbol topu, tenis ayakkabısı veya spor kıyafeti, tuttuğu takımın forması veya bir maç bileti onu sevindirecek hediyeler arasındadır. Çocuk ruhlu oldukları için kendilerinin uçurabileceği uçaklar veya helikopterler ya da uzaktan kumandalı motorları da tercih edebilirsiniz.

OĞLAK BURCU VE HEDİYE
Oğlak Kadını: Oğlak kadını hediye almaktan çok hoşlanır. Bu nedenle hediye alternatiflerini oldukça geniştir. Yumuşak pastel renklerde kaşmir bluz veya hırka, yumuşacık ev terlikleri hediye edebileceğiniz gibi; ona özellikle kırmızı, gül kurusu renkte dantel ipek çamaşırlar, klasik kokulu parfümler, ipek gecelikler de alabilirsiniz. Oğlak kadını inci küpeler, gümüş kolyeler ve antik değeri olan eşyalara da bayılırlar.

Oğlak Erkeği: Oğlak erkeği iş ve paraya önem verir. Ona değerli pullar, eski paralar yada antika bir yüzük hediye edebilirsiniz. Bu burcun insanları cemiyet içindeki statükoya önem verdiklerinden iyi bir mağazadan kendisine hediye edilen klasik bir kravata veya cüzdana değer verir. Kaşmir bir kazak, klasik bir çift deri eldiven onu memnun eder. Fildişi bir satranç seti yada kaliteli bir içki onun beğeneceği hediyeler arasındadır.

KOVA BURCU ve HEDİYE
Kova Kadını: Modern bir yaşam tarzı olan kova kadınına alınabilecek en iyi hediyelerden biri elektrikle çalışan eşyalardır. CD çalar, cep telefonu veya son model bir dijital fotoğraf makinası gibi. Kova burcu kadınlarının bir özelliği de astrolojiye olan meraklarıdır. Astroloji kitapları hediye edebilirsiniz. Kristal hoşuna gider. Kristal taşlı kolye verebilirsiniz. Hediye seçiminiz giysi yönünde ise son moda trendlerde bir hediye seçmelisiniz. Bu burcun renkleri fuşya, kurşuni gri ve çivit mavisidir. İyi bir otelin spa üyeliği de hiç fena fikir değildir.

Kova Erkeği: Yeni çıkan, ilginç ve elektrikle çalışan her şey onu mutlu eder. Diz üstü bilgisayar ya da elektronik masaj aleti onu sevindirir. Bütçeniz elveriyorsa, elektrikli bir masaj koltuğu da olabilir. Astrolojiye olan merakından ötürü yıldızları izleyebilsin diye bir teleskop veya bilim kurgu içerikli DVD’ler veya kitaplar alabilirsiniz.

BALIK BURCU ve HEDİYE
Balık Kadını: Bu burcun insanları romantizme ve felsefeye önem verirler. Romantik bir şiir kitabı veya felsefi bir kitap hediye edebilirsiniz. Sanatla ilgilidirler. Bale veya opera için bilet alabilirsiniz. En sevdiği renk eflatun ve menekşedir. İpek gecelik, pijama veya pastel tonlarda iç çamaşırları ile kendini şımartılmış hisseder. Kokuya bayıldığı için parfümlü banyo sabunları, vücut losyonları hediye edebilir, gümüş bir resim çerçevesi alabilirsiniz. Bu burcun taşı ametistir. Bu taştan herhangi bir takıya hayır demeyecektir. Balık burcu uykuyu temsil eder. Onu rahatlacak müzikler içeren bir CD’de onu mutlu eder.

Balık Erkeği: Balık erkekleri son derece yaratıcı ve duyarlıdır. Onu fotoğrafçılık kursuna veya yoga kursuna kaydettirebilirsiniz. Kaliteli bir bornoz hediye edebilir, birlikte bir haftasonu geçirmek üzere sahil kasabasına gidebilirsiniz. Balık burcu su burcu olduğu için yüzme havuzu olan bir spor kulübüne üye yapabilirsiniz. Balık burçları müziği çok sever. Birlikte bir dansetmeye bir gece kulübüne gidebilirsiniz. Dans kursuna yazdırmak da seçenekler arasında.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...