Makyaj Ve Saç Bakımı Tavsiyeleri

  • Saçlarınızın cansız ve mat görünmesinden şikayetçiyseniz, saç renginizin bir iki ton açığı bir renkte balyaj uygulatmayı deneyebilirsiniz. Balyaj saçınıza farklı renk ve ışık geçişleri sağlayacağı için daha canlı ve hareketli görünmesine neden olacaktır.
  • Kuru ve yıpranmış ciltlerde, doğum öncesi ve doğum sonrası cildin esnekliğini sağlamak ve cilt çatlaklarını önlemek için fındık yağıyla cildinize masaj yapın.
  • Yüzünüze bronz bir görüntü vermek için sadece bronz allık kullanmanız yapay bir görüntü elde etmenize neden olabilir. Bunun yerine bronz allığınızı cilt renginize uygun bir pudra ile karıştırarak uygulamayı deneyin. Daha doğal bir sonuç alacaksınız.
  • Kirpiklerinizi rimel sürmeden önce kıvırın. Çünkü rimel sürdükten sonra bu işlemi yapmak, kirpiklerde boyanın kırılmasına ve kirpiklerin birbirine yapışmasına neden olabilir.
  • Cildiniz kuru ise sabun bileşenleri içermeyen losyonlar ile cildinizi temizlemelisiniz. Kesinlikle alkol içeren tonikler kullanılmamalıdır. Bu tonikler cilt tarafından oluşturulan bakteriyel koruma tabakasını kaldırdığı için kaşıntı ve aşırı kuruluk olmasına sebep olur.
  • Güneşli havalarda hem cildinizi yormayıp hem de canlı bir görüntüye sahip olabilirsiniz. Temiz cildinizin üzerine uygulayacağınız şeker pembesi ya da turuncu krem allık, yüzünüze güneşin de etkisiyle ışıltı verecektir. Allık sürmeden önce cildinizi iyi nemlendirecek bir krem kullanmalısınız.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...