google-site-verification: google3956985213adcb86.html HESAPLI TATİLİN İNCELİKLERİ | BİLGİGÜVERCİNİ

HESAPLI TATİLİN İNCELİKLERİ

Erken rezervasyondan yararlanabilirsiniz. Böylece istediğiniz bir yerde ve otelde kaliteli bir tatili ucuza satın alabilirsiniz. Hatta önceden aldığınız uçak biletleri belki de otobüs bileti fiyatına gelecektir. Bu tarz erken rezervasyonlarda nakit ödemelerde ayrı bir indirim de yapılmakta.
Eğer çocuğunuz yok ise okul tatili döneminin dışında bir dönemde tatile gidebilirsiniz. Bu da size otellerde daha ucuza konaklama imkanı verir. Otellerin en pahalı olduğu dönemler okulların tatile girdiği dönemlerdir. Eğer tatil yeri olarak Akdeniz veya Ege’yi seçerseniz eylül-ekim aylarında buraların halen daha sıcak ve güneşli olduğunu göreceksiniz. Bu arada gürültüden uzak huzurlu bir tatilin keyfini de sürmüş olursunuz.
Tatile çıkarken tatil alışverişinizi son ana bırakmayın. Mayo, havlu, güneş kremi vs. gibi ihtiyaçlarınızı yaz aylarına girmeden alırsanız, bütçenizi fazla zorlamamış olursunuz.
Şunu da unutmamak gerekir. Küçük oteller, butik oteller, apartlar, pansiyonlar gibi işletmelerde pazarlık payı daima vardır. Şansınız deneyin ve pazarlık yapın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...