google-site-verification: google3956985213adcb86.html EVİMİZİN VAZGEÇİLMEZİ CAM BÜFELER | BİLGİGÜVERCİNİ

EVİMİZİN VAZGEÇİLMEZİ CAM BÜFELER

Camlı dolabınızı seçerken hangi odada ve hangi amaçla kullanacağınızı iyice belirleyerek seçim yapmalısınız. Örneğin kullandığınız yemek masanıza ve sandalyelerinize bir tamamlayıcı olarak mı kullanacaksınız, yoksa daha çok eşyalarınızı depolama amacıyla mı kullanacaksınız?
Eğer mutfağınızda kullanmak istiyorsanız, dolaplarınıza uygun olmalı. Günlük kullandığınız ürünlere kolayca ulaşmak için üstü açık raflı büfeler daha kullanışlı.
Cam kapaklı büfeler, yemek odalarında veya salonda cam eşyalarınızı örn. Kadehler, bardaklar için oldukça şık bir vitrin görevi görecektir. Çekmeceleri de var ise çatal, bıçak takımlarınızı da buraya yerleştirebilirsiniz.
Büfe seçiminde dikkat edilmesi gerekenleri şöyle sıralıyabiliriz:
Kalitesi
Dıştan zımbalanan sırtlıklara göre dolabın arka sırt kısmında oluklu bir panel sistemi kullanılmış ise dolabınız daha sağlamdır. Kapakların rahat açılıp açılmadığını kontrol edin. Kapalıyken kapakların sarkma yapıp yapmadığını kontrol edin. Dolap iskeleti masif olmalıdır. Çekmeceler rahat açılmalıdır.
Ölçü
Alacağınız büfenin, evde yerleşeceği konumunu iyi hesaplayın. Eve getirdiğiniz de kapakların ve çekmecelerin yeterince açılma, kapanma mesafeleri olup olmadığını iyi ölçün.

Bu şekildeki büfelerin bir kısmı altı ve üstü ayrı parçalardan oluşabilir. Bunların bir birine iyi sabitlenmiş olup olmadıklarını kontrol edin. Ayrıca eve getirdiğinizde özellikle olaşabilecek bir depremde tehlike oluşturmaması için duvara sabitlemeyi unutmayın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...