google-site-verification: google3956985213adcb86.html DÜMDÜZ KARINLAR İÇİN ÖNERİLER | BİLGİGÜVERCİNİ

DÜMDÜZ KARINLAR İÇİN ÖNERİLER

  • Acı Biber Salçası
    Karın yağlarından kurtulmanın ilk adımı metabolizmayı daha hızlı çalıştırmaktır. Acı biber salçasının içinde bulunan capsaicin maddesi, biber salçasını yedikten sonra 30 dakika boyunca metabolizmayı %20 oranında hızlandırır.
  • Yeşil Çay
    Yeşil çay yağ hücrelerinin bölünmelerini sağlar. Yeşil çayı kendiniz demleyebilirsiniz. 20 dakika demlenmesini bekledikten sonra ılık olarak için. Sabahları en fazla iki fincan yeterlidir.
  • Sulu Yiyecekler
    Karnınızın şişmesini önlemek için bol su için. İçtiğiniz suyun içine nane yaprakları ve limon dilimleri katabilirsiniz. Sulu sebze yemekleri tüketin. Portakal, mandalina, kavun , salatalık gibi sulu meyveler ve sebzeler tercih edin.
  • Karın Egzersizleri
    Karın egzersizleri yapın. Isınma hareketlerinden sonra mekik çekin. Kardiyo da yapabilirsiniz. Fakat kardiyo yapmadan önce doktorunuzla görüşüp, bu egzersize yapmakta sağlığınız açısından bir problem olup olmadığını kontrol ettirmelisiniz. Doktorlara danışmadan yapılan diyet ve egzersizlerin fayda yerine size zarar getirebileceğini göz ardı etmemelisiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...