AYAK ŞEKLİNE GÖRE SANDALETLER


Büyük Ayaklar
Ayaklarını çok büyük buluyorsanız, siyah ya da diğer koyu renkleri tercih etmelisiniz. Daha narin ve küçük görünmeleri için de tenini daha az gösteren ayakkabı ve sandaletler giymelisiniz.

Kalın Baldır
Ayak bileğini saran bilekli ayakkabılar kalın baldırlarınız var ise size uygun değildir. Bunlar bacaklarınızı kısa ve kalın gösterir. Bileksiz ve daha az şeridi olan, teninizi gösteren modeller ise bacaklarınızı daha uzun ve ince gösterir.

Geniş Ayaklar
Kalın bantlı ayakkabılar, ayağın geniş olan yüzeyini bölerek daha dar görünmesini sağlar. Ayağını saran yüksek ve geniş kapsamlı ayakkabılar ise ayağını uzatarak dar görünmesine yardımcı olur.

Uzun Ayak Parmakları
Standart parmak arası terlik ve sandaletler, zaten uzun olan ayak parmaklarınız daha da göz önüne çıkarır. Burnu açık, şerit bantlı modelleri ve ayak parmağı yüzüklerini tercih etmelisin.

Çok Küçük Ayaklar
Küçük ve ince ayaklı olmak hiç de kötü değildir. Fakat uzun boyluysanız, vücut görünüşünüz açısından dengesizlik yaratabilir. Daha fazla göze batan, taşlı, grafik desenli ve metalik detaylı modeller tercih edebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...