SPA İÇİN MASAJ TERİMLERİ

Sıcak Taş Terapisi
Kökeni eski Şamanlar’a dayanır. Sıcak volkanik taşlar vücuttaki enerji noktalarına diziliyor ve tüm vücut masajıyla destekleniyor. Bu masaj derin rahatlık sağlatıyor ve enerjiyi dengeliyor.

Geleneksel Bali Masajı
Bu masaj noktasal baskı ve avuç içi basınç teknikleri kullanılarak uygulanıyor. Bu masaj vücudun oksiyen, kan ve enerji akışını dengeliyor. Derin rahatlık ve zindelik veriyor.

İsveç Masajı
Bu masaj daha çok sporculara yönelik uygulanıyor. Hafif ya da orta baskı ile uygulanıyor. Bu masaj kan sirkülasyonunu artırıyor, kas ağrıları ile gerginliği azaltıyor ve enerji veriyor.

Anti Selülit Masajı
Selülitli bölgelerde fazla yağları yok etmeye yönelik yapılıyor. Sorunlu bölgelerdeki kan dolaşımını hızlandırarak fazlalıkları gideriyor. Tene pürüzsüzlük sağlıyor.

Çikolata Masajı
Bu masaj Ginseng ve E vitamini içeren özel ‘’Hot Chocolate’’ yağı ile uygulanıyor. Kakaonun yaşlanmayı geciktirici etkisi ile cildi yenliyor ve yumuşatıyor.

Thai Masajı
Yoga esnetme hareketlerinin kombinasyonu sert futon minder üzerinde özel tek kişilik odada uygulanıyor. Bu masaj kan dolaşımını hızlandırıyor, vücudu, kasları esnetiyor, eklemleri güçlendiriyor, stres ve endişeden arındırıyor, enerji veriyor.

Shiatsu Terapisi
Shiatsu Japonca’dan tercüme edilmiş Shi (parmak) , Atsu (baskı) anlamına gelen iki kelimenin birleşiminden oluşuyor. Vücudun akupressur noktaları üzerinde çalışarak vücuttaki chi enerjisinin akımını arttırıyor, tüm organları güçlendiriyor. Bu masaj beden ve zihni sakinleştiriyor. Stresi azaltıyor. Yorgunluk hissini gideriyor. Sindirim sistemini düzenliyor, konsantrasyonu güçlendiriyor.

Aroma Terapisi Masajı
Seçmiş olduğunuz aromatik esanslar ile yapılan, zihni, ruhu ve bedeni dinlendiren, hafif baskılı, noktasal teknikleri de kullanan tüm vücut masajı olarak uygulanıyor. Beden ile ruh arasında uyum ve denge sağlıyor, kasları gevşetiyor.


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...