google-site-verification: google3956985213adcb86.html TABURELERİNİZİ MODERN HALE GETİREBİLİRSİNİZ | BİLGİGÜVERCİNİ

TABURELERİNİZİ MODERN HALE GETİREBİLİRSİNİZ

      Yüksek ayaklı ahşap tabureyi yenilemek için zebra desenli bir kumaş parçası, oturumu daha rahat kılacak bir sünger ve rengini değiştirecek siyah bir sprey boyadan yararlanın. Önce sprey boyayla taburenin rengini değiştirin. Kuruduktan sonra üst kısmına uygun ölçülerde süngeri kesin ve yapıştırın. Daha sonra da zebra desenli tüylü kumaşla oturma bölümünü kaplayın. Rahat ve oldukça şık bir tabure yapmış olduğunuzu göreceksiniz.
      Eski hali kahverengi boyalı olan bu tabureyi sprey boyayla beyaza döndürün. Kuruduktan sonra üzerine uygun ebatta bir sünger kesin ve yapıştırın. Sonra bunu kumaşla kaplayın. Kumaşı sabitlemek için döşeme zımbasıyla taburenin altına zımbalayın. Eskisinden daha modern bir tabureye sahip olacaksınız.
      Ahşap olan bu tabureyi kırmızı sprey boyayla boyayın. Üzerine uygun bir sünger kestikten sonra süngeri yapıştırın. Kırmızı renkli suni deri parçasıyla süngeri kaplayın. Taburenin altına zımba yardımıyla deriyi zımbalayın. Son hali ile ilk halinin arasında dağlar kadar fark yaratmış olacaksınız.
      Arkası destekli olan açılır kapanır olan bu beyaz demirden tabureyi süslemek için kumaştan yardım alabilirsiniz. Süngeri öncelikle uygun olarak keserek süngeri kumaşla kaplayın. Bunu oturma yerine yapıştırın. Daha sonra şerit halinde kestiğimiz kumaş parçalarını kafes oluşturacak şekilde taburenin sırt kısmına yapıştırın. Sempatik bir tabureniz olmuş olacak.


0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...