google-site-verification: google3956985213adcb86.html PRATİK BİLGİLER | BİLGİGÜVERCİNİ

PRATİK BİLGİLER

Tahta Kaşıkların Temizlenmesi
Tahta mutfak eşyalarını temizlemek güçtür. Onları bulaşık deterjanı ile temizleyip, açık havada kurutabilirsiniz. Güneş altında veya soba kenarı gibi yerlerde bırakmamaya dikkat ediniz.

Şarabın Kalitesi
Aldığınız şarabın iyi kalitede olup olmadığını anlamak için, bir bardak alıp, içine biraz şarap koyup çalkalayın. Oluşan köpük hemen yok oluyorsa, şarabınız kaliteli demektir.

Portakal Soyarken
Portakal soyarken beyaz posalarını ayırmak güçtür. Portakal dilimlerinin kabuklarından 3-4 dakika sıcak suyun altında veya sıcak fırında tutarsanız kolaylıkla soyulduklarını göreceksiniz.

Portakal Ve Limon Kabukları
Meyvelerin kabuklarını yıkadıktan sonra soyun. Kağıt havluyla kuruttuktan sonra fırına atarak iyice kuruyuncaya kadar pişirin. Çıkardıktan sonra mutfak robotunda un gibi öğütüp bir kavanoza koyun. Kek, kurabiye ve pastalarda kullanın.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...