google-site-verification: google3956985213adcb86.html EVİNİZİ Mİ SATMAK İSTİYORSUNUZ? İŞTE SİZE 5 ÖNERİ | BİLGİGÜVERCİNİ

EVİNİZİ Mİ SATMAK İSTİYORSUNUZ? İŞTE SİZE 5 ÖNERİ

  1. Evinizin tesisatının (elektrik, su, doğalgaz) iyi durumda olduğundan emin olun. Kapı ve pencerelerinizin de tamire ihtiyacı olup olmadığını kontrol edin.
  2. Eğer eviniz için ufak tamirler yapılması gerekiyorsa ve bunun sonucunda eviniz daha güzel bir görünüme kavuşacaksa bunları fazla abartıya kaçmadan ve çok fazla paralar harcamadan gerçekleştirmeye çalışın. Çünkü unutmayın ki şık hileler yaparak evi olduğundan daha değerli gösteremezsiniz.
  3. Evinizin stiline sadık kalın. Doğru olmayan uygulamalar evinizin sakil durmasına sebep olur. Satılmasını zorlaştırır.
  4. Evin temiz olmasına dikkat edin. Mobilyaları öyle yerleştirin ki evinizin daha geniş durmasını sağlayın. Evinizin aydınlık olmasına dikkat edin. Pencereleriniz temiz, perdelerinizi açık bırakarak içeri güneş ışığının içeri girmesini sağlayın.
  5. İlk izlenim çok önemlidir. Kapınızın boyalı olması, kapı önünde çöp ve kapıya bırakılmış ayakkabılar alıcıları olumsuz etkileyeciktir. Kapı önüne saksı içinde çiçek koyabilirsiniz. Evde balkon veya terasınız var ise mevsim çiçekleri ile süsleyebilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...